Blend ribs og smag til soya sovs, lidt ristet sesamolie og måske en anelse rosenvand. Supernemt, konsistensen er god og smagen har det syrlige, salte, umami og nøddeagtige. Passer godt til asiatiske retter fx som dyppelse til forårsruller. Jeg serverede den til sprødstegt tofu, det er også godt og nemt.
Indtil jeg smagte den friske tofu fra Le Trang, så har jeg haft et tolerant og principielt positivt forhold til tofu uden dog at kunne finde store kulinariske kvaliteter ved det. Men sådan er det ikke med tofu fra Le Trang. Det smager bare godt, og især føles det godt i munden, så jeg har lyst til at spise mere og nyder hver en bid. Så hvis du godt kan lide tofu, så und dig selv at prøve deres. Og hvis du ikke har så meget fidus til det, så giv Le Trangs en chance inden du afskriver tofu som irrelevant for folk, der ikke er veganere.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |