I Spanien - eller måske er det muligvis mere end sydamerikansk tradition? - har de en ret der hedder “lomo con leche”. Det er en ret hvor man simrer svinekød lang tid i mælk med krydderier som laurbær og den slags. Det er ret godt. Den her ret er sådan set det samme bare med bønner og hvidløg, deraf navnet. Man kan også sige at det med at koge hvidløg i mælk er en måde at få det lækre umami fra hvidløget uden det skarpe. Det er starten på lækre hvidløgssupper og saucer bare tænk på den her opskrift på ansjos-hvidløgscreme. Det er også ret godt. Den her ret er en nem og velsmagende ret der stryger en med hårene, og det trænger man jo nogen gange til når vinteren trækker ud. Det ristede brød smurt med de udkogte hvidløg, sikrer at man ikke falder helt i søvn i fløjlsblødt velvære. Opskriften er fra Ali Slagle/NYT.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |