Puree af bønner med bønne-aioli og marinerede bønner lyder bedre end bønnemos. Og hvis jeg skal lokke dig til at prøve denne opskrift så gælder det om at få det til at lyde lige så smagfuldt og delikat som det er, istedet for som en tung mikro-makro baseret klidmoster-ret uden salt fra 70'ernes helse-vegetarbølge. Til gengæld lyder det så måske som om det er indviklet og beværligt at lave - og det er er jo heller ikke så godt. Måske skal jeg bare sige at du går altså glip af en dejlig madoplevelse, hvis du vælger denne ret fra pga. tidligere dårlige erfaringer med bønner eller hvad der ellers kan komme i vejen. Vi fik det til aftensmad med grøntsagsstave og ristet brød til. Og i dagene efter blev det spist til frokost på brød med grøntsager ovenpå. Begge dele er rigtig godt. Retten er baseret på en Ottolenghi opskrift. Det friske grønne i retten kommer fra min skovhave: Fennikel, rosmarin og timian. Også lige grøn chili fra supermarkedet.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |