Jeg har gået og kigget og mærket på blommerne, og glædet mig til at vi skulle have denne absolut non-binære ret, der ligger et eller andet sted midt mellem det søde og det salte køkken. Retten har jeg tilpasset efter endnu en Ottolenghi opskrift, så jeg kan kun opfordre til at købe hans bøger, så han også får noget ud af det - på den anden side sælger han vist i forvejen temmelig mange bøger, så mon ikke det går? Burrata er jo nærmest mozzarella der møder fløde. Super delikat i samspil med det aromatiske fra de stegte blommer. Jeg fandt burrata nede i den lokale Kvickly, så der er faktisk ikke rigtig nogen grund til ikke at lave denne ret nemme ret, nu her mens blommerne er i sæson. Du skal vælge søde, modne, bløde blommer. Jeg tror ikke på det vil fungere med sure og hårde købeblommer.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |