Lige på falderebet til årets mørkeste måned kunne der samles en god skålfuld bladgrønt i skovhaven: Vinterkarse, løgkarse, rødnervet syre, havesyre, vejbred, evighedskål, mælkebøtter, bibernelle, korsknap, og æblemynte blev det vist til. De fineste og friskeste, som karserne, korsknap og mynte blev sorteret fra til at blive serveret friskt. Resten blev stegt kort og lige dampet og brugt som topping på Ottolenghi’s kikærteversion af den italienske klassiker “cacio e pepe”, som jo på italiensk ganske enkelt betyder “ost og peber”. En fremragende re-make af en skøn klassiker, hvor pastaen erstattes med kikærter. Retten er nem og passer sig selv det meste af tiden, man skal bare lige huske det med at kikærterne skal i blød og planlægge med de knap 2 timer kikærterne derefter koges/bages i ovnen.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |