“Life is a journey not a destination” er der en der har sagt engang. Det er nok den rette tilgang til denne ret. For det tager sin tid at lave, når hver enkelt pandekage skal rulles ud to gange og bagefter steges enkeltvis, men jeg har ladet mig fortælle at i forhold til andre traditionelle dim sum retter, er det altså absolut i den mindre arbejdskrævende ende...., så lad være med at lave denne ret en dag du har travlt. Lad i stedet det store samtale køkken komme til sin ret, ved evt at indskrive gæsterne i produktionens mange trin. Dejen er nem at arbejde med og der er ikke noget der er svært. Nyd arbejdet og den stemning der kommer når man laver noget sammen. Vi har ikke på den måde et samtalekøkken, og jeg lavede det hele selv, mens gæsterne sad og drak vin og stod for underholdningen, sådan kan man også gøre det. Pandekagerne består af ingredienser de fleste har som en del af basisbeholdningen. Det færdige produkt er nogle sprøde og bløde oliestegte hapsere, superhyggelige og populære hos både børn og voksne. Der bruges en del fedtstof og det giver meget af sin smag til pandekagerne, så vælg noget du godt kan lide, forfatteren (Maggie Zhu “omnivorescookbook.com”) anbefaler peanutolie pga nøddesmagen. Jeg brugte en blanding af almindelig koldpresset rapsolie og citronrapsolie, og fik en dejlig citrusmag med, man kan også bruge en smagsneutral olie også tilsætte en lille smule sesamolie, eller kyllingefedt, andefedt eller smør, eller hvad du nu har og kan lide smagen af.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |