Dirty rice lavet med stegt kød, selleri, peberfrugt og løg er en klassiker i det amerikanske sydstatskøkken. Her kommer den i Ottolenghis vegetariske udgave med kastanjer og sorte hvidløg. Jeg er ikke så fortrolig med original retten, men denne her version smager i hvert fald som jeg forestiller mig cajun mad: Fyldigt, smagfuldt og aromatisk. Hvis du udelader smørret og finder på noget andet end spejlæg til, så er retten også vegansk. Vi nåede at spise det både til aftensmad, morgenmad og frokost og det er godt til det hele. Skærmsølvbladbærrene er mit beskedne bidrag til opskriften, og det giver et modspil og en variation der absolut klæder retten. Man må dog sige at det er ikke den mest fotogene ret, men man kan godt se hvorfor den har fået det navn. De sorte hvidløg er vigtige for smagen, så de kan ikke udelades. De kan købes i Irma, på nettet og sikkert også andre steder.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |