Italiensk mad er andet end pasta, pizza og tomater. Det er de fleste jo sådan set godt klar over. Jeg starter med at bemærke det her for at gøre opmærksom på at den ret jeg her præsenterer er af italiensk af oprindelse (muligvis bortset fra det med gratineringen), den smager som så meget italiensk mad rigtig dejligt, og den indeholder hverken pasta eller tomater. Der skal bruges rigtig meget bladgrønt, så det er jo en opskrift som skabt til folk med adgang til skovhaver. Jeg samlede løs af det meste og supplerede så med en courgette. Opskriften er efter inspiration fra Rachel Roddy i The Guardian. Den oprindelige opskrift er uden gratinering og det smager også godt. Du kan tilsætte mere kogevand og blende det også er det en suppe. Suppen kan du så vælge at gratinere eller servere med ristet brød eller brødcroutoner. Eller en hvilken som helst kombination af ovenstående eller med pølse til alt efter smag og humør. Det skal nok ende med at blive godt.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |