Her er en overdådig servering af grillede rabarber med burrata fra Ottolenghi. Hvis man serverer brød eller ris til, så er vi næsten ovre i en rabarbertrifli i det salte køkken, og hvem har ikke lyst til det? Jeg er jo meget for at finde måder at bruge rabarber i det salte køkken. Basen i den her ret er de grillede rabarber og det er en god måde at tilberede dem på. Det er forholdsvis nemt og det gør dem tilpas bløde og den grillede kant fungerer godt med den syrlige rabarbersmag. Jeg kunne sagtens se dem i en burger eller pita brød også. Resten af opskriften giver bare lag på lag af smage og kontraster på ægte Ottolenghi maner. Det ligner mange elementer der skal laves, men både krydderolien og ingefærhonningen er ret hurtigt lavet og kan gøres klar i forvejen, og dermed er det bare grilning af rabarber og samling af retten der mangler, og det er jo ret overskueligt. Jeg tilføjede de grillede asparges, det er også godt men heller ikke strengt nødvendigt. Retten er så rig på saft og kraft og smag, så den sagtens kan bære at man spiser lidt brød, ris eller korn til af en eller anden slags fx de her fest-ris med krydderurter.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |