![]() Her når julen nærmer sig er der så mange anledninger, hvor det passer rigtig godt med noget varm og sødt og krydret at drikke, som fx gløgg. Jeg synes bare oftest at ideen om gløgg er bedre end det sur-søde stads man ofte får serveret. Også har jeg fundet ud af at varme drikke baseret på æblemost som regel smager meget bedre. Den jeg altid laver er også supernem, og den er let at tilpasse til både en alkoholisk og en ikke-alkoholisk version: Æblemost varmes med et par hele stykker kanelbark, eller et godt drys stødt kanel. Smag evt. til med lidt sukker hvis du har fået fat i en lidt for syrlig most, så er børneversionen klar. Til dem, der tolererer lidt alkohol i drikken også, blandes Xant´e i efter smag. Xant´e er en pære og cognac likør, som lige giver det ekstra twist. Nemt og det smager meget bedre end det meste gløgg.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |