De krydrede lammekødboller er simret i sovsen lavet på indkogte surkirsebær. Pinjekernerne fremhæver smagen af det krydrede lam i den intense, syrlige kirsebærsovs. Herligheden søbes op med pitabrød, og smagen er på en gang inciterende, vederkvægende og overvældende. Opskriften er angivet til 3-4 personer også bliver man bestemt mæt. Men måske hellere servere til dobbelt så mange også som en del af et mezzebord, med andre middelhavsretter - måske tzatziki, tabbouleh, eller en vegetarisk linse-risret. Retten er fra Syrien og tilgængeliggjort af Anissa Helou/NYT. Ifølge opskriften så skulle sovsen tykne bare ved indkogning men det skete ikke med mine kirsebær, så jeg endte med at koge et par umodne æbler med - ligesom med syltetøj.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |