Sesamolie og salatdressingen med peanutbutter laver basen sammen med nudlerne, derfra kan man putte i hvad man har. Ribs er godt fordi det giver syre og saft, så det vil jeg klart anbefale. Små fine courgetter kom i fordi det var det vi havde, også lidt bladgrønt fra skovhaven: Løgblade er vigtigt, derudover kom der lidt blade af syre, fennikel, havemelde og toon træet. Havesyren har skudt nye friske blade efter jeg klippede dem helt ned, da de begyndte at blomstre. Det må jeg huske næste år - alt hvad der giver friske blade i skovhaven i juli er værd at huske. Grund-opskriften er fra Hetty Lui Mckinnon/NYT. Det var rigtig godt med stegt tofu til, så hvis du kan få fat i den friske, økologiske fra LeTrang, så vil jeg klart anbefale det. Hvis ikke du kan få fat i den, så find på en eller anden proteinkilde at spise til og du har et fint aftensmåltid. LeTrang tofu kan bl.a. bestilles hos Årstiderne - jeg har ikke noget samarbejde med nogen af dem, og får intet ud af at anbefale Le Trang, så anbefalingen er ærlig og ukompromitteret af kommercielle hensyn. Det er den bedste tofu jeg har smagt, og den eneste jeg rigtig gider bruge nu.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |