Mælkebøtterne i min have er perfekte til salat nu: Milde, spændstige og lige tilpas med bid og smag. Og i de fleste haver kan der hurtigt plukkes en skålfuld. De kan være med i alle mulige salater, solo og blandt hvad du ellers måtte have. Med en helt enkel olie-eddikedressing eller hvad du foretrækker, de kan bære det hele. Denne gang bar de en tahinbaseret dressing med parmesan og sardeller fra Ottolenghi, som jeg længe har haft kig på. Med glaserede valnødder og revet parmesan på toppen, så minder det næsten om cæsarsalat bare uden kylling. Dressingen er smækfyldt med umami og kan sagtens bruges til andre salater også. Lav de glaserede valnødder hvis du orker og gerne vil lave en festudgave - ellers så lad være og kast en håndfuld ristede kerner eller nødder på salaten i stedet.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |