Så er det ved at være rabarbertid igen. Sidste år gav jeg opskriften på rabarber brødbudding. Det er og bliver min yndlings rabarberkage. Men den tager sin tid at lave, og nogen gange må det bare gerne gå lidt hurtigere. Så er det her en god opskrift. Fløden klæder de syrlige rabarber rigtig godt, og tager noget af det supersyrlige, der efter min mening godt kan tage overhånd i fx rabarbercrumple. I Lone Landmands originale opskrift i hendes nye kagebog "Lone Landmands kager" er kagen krydret med kanel. Det er lidt for julet til min smag, så næste gang vælger jeg nok at krydre med estragon eller kardemomme eller måske muskatnød og vanille? Kagen er super hurtig bikset sammen og skal have godt ½ time i ovnen. Den smager bedst når den er kølet så meget af at rabarber-fløde blandingen er stivnet.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |