Den her tærte er den bedste grøntsagstærte jeg har fået meget længe, og jeg kommer helt sikkert til at lave den igen. Tricket er i dejen som bliver ekstra sprød af polentagryn og ekstra smagfuld af parmesan. Igen er det Ottolenghi der leverer basisopskriften. Det grønne i min have er stadig noget underdrejet og det tørre, varme vejr hjælper bestemt ikke på det. Men i denne kontekst af ost og æg, så går det meste bare det bliver skåret fint nok. Det gode ved det er jo at det tvinger mig til at tænke udenfor de sædvanlige baner. I den her tærte kom der fx en hel del birkeblade, det har jeg ikke før tænkt som en del af det spiselige repertoire i min have. Og birkeblade smager udmærket, de er ret seje, men jeg tænker de så til gengæld må indeholde temmelig mange fibre?
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |