Selvom denne kage har en hel del ingredienser til fælles med ris a la mande, så tro endelig ikke at det bare er et fortænkt forsøg på at pille ved danskernes juledessert nummer 1. Denne kage er sin egen og den er ret skøn med det fugtige næsten cheesecake agtige fyld og den karamelsmagende kiksebund. Og selvom jeg absolut elsker ris a la mande, så vil jeg sige at denne kage sådan set har her flere facetter smagsmæssigt og konsistensmæssig, så hvis man skal forsøge at være lidt objektiv, så er dette faktisk en mere interessant dessert end ris a la mande. Boghvedemelet i kiksebunden giver en god nøddeagtig smag. Hvis ikke du har boghvedemel, så kan du måske prøve at tilsætte nogle finthakkede hasselnødder. Opskriften hat jeg planket fra Olia Hercules - tak. Du kan sagtens bruge frosne surkirsebær i denne opskrift. Kagen smager godt på dagen og dagen efter, men den vinder ikke ved længere tids opbevaring.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |