Salvie er der stadig i skovhaven så her kommer en opskrift, hvor det er den der er det gennemgående. Check smagen af din salvie inden du går i gang, nogle gange om vinteren - måske efter hård frost eller lige før de nye blade spirer frem, så kan den være meget smagløs. Hvis det er der din salvie er, så find på noget andet til aftensmad og glæd dig til smagen af denne virkelig dejlige tærte engang i fremtiden. Men hvis der er smag i din salvie, så gå glad i gang her mens græskar og appelsiner stadig er i sæson Det er ikke en svær opskrift, men der indgår en række delelementer, så den tager lidt tid. Til gengæld kan den udgøre et hovedmåltid i sig selv, måske blot med en enkel grøn salat ved siden af (selvfølgelig fra skovhaven). Smagen er så behagelig og facetteret, balancerende lige mellem det salte og det søde, at man slet ikke behøver andet. Resterne smager også godt kolde eller genopvarmet. Det er igen en Ottolenghi opskrift jeg har brugt, og trods mine altid tårnhøje forventninger til hans opskrifter så skuffer den ikke.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |