fraskovhaventilmaven.dk
  • Hvorfor denne blog?
  • Blog
  • Om mig, min have og min mad
  • Om skovhaver
  • Kontakt

Lige nu i min skovhave og omegn

   
    

Skærmsølvbladbær

10/6/2021

0 Comments

 
Nu er skærmsølvbladbærrene ved at være modne. Selvom de er blevet røde, så har de i starten en ret sammensnerpende mundfornemmelse, så skal man lade dem hænge lidt længere. For de bliver mere syrlig-søde med tiden og tilsidst, lige inden de går til, minder de næsten om granatæblekerner. De er ikke særlig aromatiske, men fornemmelsen af det lille syrlige pift, det giver når man tygger dem kan fungere ret godt fx. i risottoen fra forleden. Eller som topping på en gulerodssuppe der i sig selv er til den søde side. Af samme grund fungerer de også godt med græskar og søde kartofler. Man kan også spise dem til morgenmad ovenpå pandekager for eksempel, eller som det friske i en god gang huevos rancheros, men sørg for at der noget andet til at give smag til retten.
Billede
Bananpandekager med skærmsølvbladbær og sukker
Billede
Gulerodssuppe med skærmsølvblad og chermoula
0 Comments



Leave a Reply.

    Spis din have

    - men kun de spiselige planter

    Arkiv

    November 2023
    October 2023
    September 2023
    August 2023
    July 2023
    June 2023
    May 2023
    April 2023
    March 2023
    January 2023
    December 2022
    November 2022
    October 2022
    September 2022
    August 2022
    July 2022
    June 2022
    May 2022
    April 2022
    March 2022
    February 2022
    January 2022
    December 2021
    November 2021
    October 2021
    September 2021
    August 2021
    July 2021
    June 2021
    May 2021
    April 2021
    March 2021
    February 2021
    January 2021
    December 2020
    November 2020
    October 2020
    September 2020
    August 2020
    July 2020
    June 2020
    May 2020
    April 2020

    Emner og måneder

    All
    Fermentering
    Haven Og Planterne

    RSS Feed

Site powered by Weebly. Managed by SiteGround
  • Hvorfor denne blog?
  • Blog
  • Om mig, min have og min mad
  • Om skovhaver
  • Kontakt