Her kommer en Ottolenghi ret i skovhaveversion. Dellerne og dressingen er fine hver for sig eller i andre sammenhænge: Dellerne kan spises med lidt citron, dressingen går også til fx bagte rodfrugter, fisk eller puylinser. Men dellerne og dressingen er altså en rigtig fin kombination, så prøv at lave dem sammen. Det regnede og alting var vådt, da jeg var ude og plukke i haven, så jeg fik ikke samlet så meget grønt. Derfor endte mine deller med en relativ høj andel af ost og pinjekerner. Det smagte dejligt og fredagssnack-agtigt, men jeg tænker man sagtens kan bruge mindst den dobbelte mængde grønt ligesom i Ottolenghis oprindelige opskrift og stadig ende med en dejlig delle. Ottolenghi synes man skal bruge en særlig ost, der hedder "kashkaval"/"caciocavallo". Den er jeg endnu ikke truffet på, så jeg brugte pecorino som erstatning.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |