Her i april med lige tilpas vand og varme er der en helt fantastisk overflod af lækkert grønt at finde i skovhaven, så I får lige et billede af dagens version af en skovhavesalat. For husk det topper nu, om et par måneder er det hele mere stridt, skarpt, og kradsbørstigt. De gode råd til at lave en skovhavesalat har jeg skrevet om tidligere fx i denne post. Denne gang blev salaten med base i 1/2 groftrevet agurk og en håndfuld kogte kikærter, det synes jeg fungerer rigtig godt til at give en behagelig bund. Der kom også en appelsin i til at give sødme, og nogle ristede græskarkerner. Alt det grønne blev snittet fint, undtagen vinterkarseblomsterne og bladene af sankthansurt. I salaten var der yderligere blade af spinatranke, estragon, korsknap, bladfennikel, sødskærm, forskellige løg, bibernelle, havesyre, mælkebøtte, oregano, løvefod, vinterkarse, løvstikke, citronmelisse, slangeurt, æblemynte og sikkert flere ting jeg allerede har glemt igen.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |