Det salte, det søde, det supersprøde, det aromatiske på en gang i de her småkager. Hvis det skal være en meget julet skovhave småkage, så vil jeg nu stadig anbefalede dem med rosmarin og appelsin, som jeg laver hvert eneste år. Men de her, der ifølge Molly Baz er en remake af en traditionel græsk julesmåkage med mandler og rosenvand, er nu også ret gode. Smagen af laurbær er ikke helt så julet, men der er en lidt te-agtig mentol-mynte fyrreduft over dem som er ret underfundig. Jeg tror lige jeg må smage en mere for at finde ud af hvad jeg egentlig mener om dem… Imodsætning til de fleste andre småkager, der kan holde ret længe, så er disse små kager bedst 1-4 dage efter de er lavet. Det er fordi de har en ret skrøbelig krummende struktur, som efter min mening hurtigt bliver for “krummet”.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |