Find en god skålfuld bladgrønt (fx. katost, kålblade, æblemynte, slangeurt, havesyre, skvalderkål, citronmelisse, sødskærm, sporebaldrian, vejbred, og nogle løgblade og krydderurter). Hak det grønne groft - løgbladene for sig. Steg bladene på en pande med olivenolie og evt. lidt vand til de falder sammen, og bliver mere bløde. Krydres med sumak, spidskommen, koriander, granatæblesirup og citronsaft. Smag til, men hold lidt igen med salt og husk at både granatæblesiruppen og citronsaft bidrager med syre. Ristede pinjekerner, snittede løgblade og feta drysses udover. Fra den Iransk fødte London baserede kok Marwa Alkhalaf/The Guardian.
Vi fik det som fyld i pitabrød. Sammen med små frikadeller og hvid dressing smagte det dejligt.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |