Det her startede egentlig ud som sådan en italiensk forårstærte med de forhåndenværende grønne urter. Men så havde de af en eller anden grund ikke friske jomfruhummere i Irma i år, som jeg ellers havde gået og planlagt med. Så blev det til at der kom laks i tærten i stedet også kunne den jo lige så godt blive krydret med ingefær og anis, fordi sådan gjorde man nok nogen gange i middelalderen. Vi fik så hvide asparges til i stedet når det nu ikke kunne være anderledes - ak ja nogen gange må man nøjes…. Tærten blev fyldig og mættende og smagfuld. Det er ikke rigtig længere nogens opskrift, men den er løseligt inspireret af Melissa Clark og Bi Skårup. Det er mit første forsøg med sådan et flettet tærtelåg. Det er faktisk ikke så svært, og den her dej er ret medgørlig, så den er god at starte med, hvis du heller ikke har prøvet det før.
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |