Jeg må hellere fra starten vedgå at der ikke er så meget fra min skovhave i denne salat. Men den er en af mine “longtime favourites”, råvarerne er i sæson nu, og det gælder om at lave mad med estragon nu inden den forsvinder for vinteren. Jeg elsker estragon og har selvfølgelig den franske i min skovhave. Udover den franske har jeg også en “tysk estragon”, ja tænk at det også findes. Den er jeg blevet rigtig glad for da den har en lidt kraftigere estragonsmag end den franske og den er ikke rigtig begyndt at blomstre, så den har flere blade og en bedre smag. Salaten har jeg fra Claus Meyers bog “Spis igennem”. Den kræver noget planlægning/forudseenhed og tager også lidt tid at lave, men så kan den også udgøre et helt måltid med lidt brød ved siden af. Den er nem at lave til mange mennesker og fik jeg sagt at den smager virkelig godt?
0 Comments
Leave a Reply. |
Spis din have- men kun de spiselige planter Arkiv
November 2023
Emner og måneder |